Vi hjelper rulleskiløpere å få opp farten

Sko

Rulleskisko eller såkalte skistøvler kan brukes både på rulleski og langrennski. Vær oppmerksom på at du sliter mye mer på skoene når du går på rulleski på grunn av grus, støv og vann som er mye tøffere mot skoene enn snø. Kanskje du har noen gamle langrenns-sko du kan avse og bruke om sommeren og heller legge pengene på vinterutstyr.
 
Hvis du likevel skal kjøpe nye sko, anbefaler vi å kjøpe en kombi-sko, som passer til både skøyting og klassisk stil. Kombi skoen er ofte litt dyrere enn skøyte- eller klassiske sko, men fleksibiliteten gjør at du slipper å kjøpe to individuelle sko som må sitte bra. Den viktigste faktoren, både når du kjøper rulleski sko og langrenns sko, er at skoen sitter godt og ordentlig rundt foten. Hvis den er for liten, får du vondt i tå og føtter. Hvis de er for store, blir hele rulleskien instabil og du har ingen kontroll.

Alpinas sko

Alpina ECL Summer Rulleskisko Klassisk (Klassisk sko)

Den modellen fra Alpina er laget for klassiske rulleski. Dette er en meget stabil sko som gir bra sidestøtte. Den er laget av et slitesterkt material, som gir lang levetid. Skikkelig bra sko! Klikk her for mer informasjon om skoen og priser.

Alpina SCO Kombi Summer (Kombi-sko)

En meget bra rulleski sko som gir ordentlig sidestøtte, samtidig som den har samme fleksibilitet som en klassisk skol. Relativt tynn og godt ventilert gjør den til en perfekt sko om sommeren, siden du ikke blir for varm på føttene. Klikk her for mer informasjon om skoen og priser.

Alpina ESK Summer Rulleskisko Skate (skøyteskole)

Denne skomodellen er utviklet spesielt for skøyterulleski. En kjølig og behagelig sko med lang levetid. Passer derfor bra for løpere som går mye. Klikk her for mer informasjon om skoen og priser.