Vi hjelper skiløpere med å få opp farten

Bindinger

Det finnes tre typer av hovedbindinger både for rulleski og langrennski: NNN, SNS og nå også Prolink-systemet fra Salomon.

Her kommer en liten oversikt over alle forskjellige typer av bindinger, slik at du lettere kan velge bindinger til rulleskiene dine.
Salomon SNS Profil Equipe : Tilgjengelig som klassisk og skate. Passer til alle nye og gamle sko fra Salomon, Atomic og Oneway med betegnelsen SNS på sålen og en pinne under skoen.
Salomon Propulse RC2 og RC klassisk : Vi anbefaler RC2 på rulleski fordi den da blir litt mer stabil enn RC-modellen. Propulse RC passer til alle nyere sko fra Salomon, Atomic og Oneway med to pinner under sålen og betegnelsen RS17. Best kompatibilitet med sko som er maks 4 år gamle.
Salomon SNS Skate Pilot: Passer til alle Salomon, Atomic og Oneway-sko med to pinner og RS17-såle.
Salomon Prolink: tilgjengelig som skate og klassisk. Prolink-systemet passer til alle sko fra Fischer, Madshus, Alpina, Rossignol med NNN-såle og Salomon og Atomic-sko med prolink-såle (nyhet 2016)
Rottefella Rollerski: tilgjengelig som Klassisk og Skate. Passer til alle sko fra Fischer, Alpina, Madshus og Rossignol og Salomon og Atomic-sko med Prolink-såle. Rottefella Rollerski-bindingen er den vi anbefaler til rulleski. Den kan flyttes frem og tilbake på en monteringsplate på skien, slik at flere kan bruke den. Sikkerhetsskruene gjør at den er godkjent av Statens veivesen.

Vil du ha mer informasjon om bindingene klikker du her.