Vi hjelper rulleskiløpere å få opp farten

Å velge rulleski

Powerslide og Jenex

Jenex 150sc eller 150S - Classic eller Skate (Pris fra 2395kr hos Skistart)
 
Offroad-rulleski fra Jenex er perfekt for deg som går på litt tøffere underlag som grus eller dårlig asfalt, men de fungerer selvfølgelig også like bra på vanlig asfalt. Hjulene pumpes opp med luft. Hvor mye luft du skal pumpe inn kommer an på hvilket underlag du skal gå på. Et hjul med mindre luft er mer tilgivende mot et dårlig underlag, mens du pumper inn mer luft hvis du skal gå på fin asfalt.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

Jenex V2 150RC (pris 3295 kr hos Skistart.com)

Denne modellen fra Jenex er laget for deg som vil gå klassisk stil på offroad-underlag. Modellen har to bakhjul og et forhjul som bare ruller i en retning. Hjulene pumpes opp med luft og gir en perfekt demping, som du kan justere med å forandre lufttrykket i hjulet.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

Skike

V7 Fix Cross - Skate (pris 2789 kr hos Skistart.com)

V7 Fix-modellen er en forbedring av den tidligere suksess-modellen V07-120 med blant annet bedre fotfester. Dette er en rulleski-modell som er tilpasset og optimalisert for skøyting. Hvis du vil gå både klassisk og skate, anbefaler vi at du i stedet velger V8 Lift-modellen. Alle Skike-modeller har luftfylte dekk der du enkelt kan tilpasse og velge den motstanden som passer deg.
V7 Fix-rulleskiene leveres i en størrelse og man kan bruke vanlige sko når man går. Det gjør at andre kan bruke de samme rulleskiene.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

V8 Lift Cross 2R - Classic & Skate (pris 3689  kr hos Skistart.com)

Superskien fra Skike er laget til både skøyting og klassisk på dårlig vei, takket være de luftfylte dekkene som alle Skike-modellene har. Takket være disse, kan du trene på stier og veier i mer ubefolkede områder og dermed slippe forstyrrende trafikk. Når du trenger en pause fra klassisk stil, kan du enkelt gå over til skøyting med å låse fast hælen.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

Skigo

Aluminium - Classic (pris 1995 kr hos Skistart.com)

En ny rulleski fra Skigo som har blitt veldig populær på grunn av den høye kvaliteten i kombinasjon med en meget konkurransedyktig pris. Rulleskienes ramme er laget av aluminium og skjermene er laget av PE-plast. Skiene leveres med standardhjul med motstand 2.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

XC Carbon - Classic (pris 2699 kr hos Skistart.com)

Ny rulleski fra Skigo som er meget lett og med bra demping av vibrasjoner, takket være rammen som er laget av karbonfiber. Rammen minner mye om vanlige langrennski, noe som kan være ønskelig hvis man vil trene så mye som mulig på en måte som påminner om langrenn. Dette er mulig på grunn av den lange, ettergivende rammen. Denne rulleskien leveres med standardhjul og selve skien er tilgjengelig i to vektklasser.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

NS Carbon Skate (pris 2599 kr hos Skistart.com)

En bra og ny rulleski fra Skigo som er er meget lett, bare ca. 800 gr pr stykk på grunn av karbonfiberrammen, som dessuten gir effektiv demping av vibrasjoner. Denne modellen gir en bra følelse når du skøyter. Skien er tilpasset skøyting.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

Swenor

Swenor Skate (pris 2150 kr hos Skistart.com)

En veldig bra rulleski fra Swenor som er laget for skøyting. Rammen er laget av aluminium og de har en senket profil, noe som gjør at man kommer nærmere bakken. Det gir et lavere tyngdepunkt, noe som har sine fordeler. Du kan velge mellom tre forskjellige hjul: Standard, Racing og Trege, noe som gjør at du finner rulleski med de rette hjulene for deg. Du kan også bytte mellom flere hjul slik at du får variasjon i treningen.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

Fibreglass - Classic (pris 2890 kr hos Skistart.com)

Dette er litt av en rulleski! Denne modellen fra Swenor er den skien vi selger mest av år etter år. Fibreglass brukes av landslagsløpere og eliteløpere, men passer også bra til mosjonister. Rammen består av tre og glassfiber, noe som gir bra vibrasjons-demping. Denne rulleskien har egentlig ingen maks vekt, men til løpere 90+ anbefaler vi Finstep-modellen. Du kan velge mellom mange ulike hjul til Swenor Fibreglass og på den måten variere treningen din.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

Swix

Roadline C2  - Classic (pris 1995 kr hos Skistart.com)
C2-modellen fra Pro-Ski er en av våre bestselgere år etter år, akkurat som Swenor Fibreglass. C2 er laget i Sverige er både myke og stabile. De kan brukes både av verdenseliten og mosjonister. C2-rulleskien har ingen begrensing i vekt, den fungerer godt også for løpere som veier mer enn 90 kilo. Du kan velge mellom tre forskjellige hjul: Standard, trege og treningshjul. Det gjør at du lett finner de hjulene som passer til din trening.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

Flex C2  - Classic (pris 2790 kr hos Skistart.com)

Svenskprodusert rulleski der rammen og gaflene er laget av SSAB høyfast stål. Det gir en ski-opplevelse som minner veldig mye om klassisk stil på snø. Dette er en lett rulleski som passer til alle løpere. Skien har er veldig populær i produkttester. Hjul er tilgjengelig i tre klasser: Standard, trege og konkurranse.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

S5E  - Skate (pris 1989 kr hos Skistart.com)

Rulleskien S5E fra svenske Pro-Ski er en skikkelig kvalitets-ski laget for skøyting. Skiene har myk gang, noe som gjør dem behagelige å gå med. Rammen er boret på forhånd for bindingene Salomon og Rottefella. En meget fin og bra ski for deg som liker å skøyte.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

Elpex

Wasa 610 - Classic (pris 2375 kr hos Skistart.com)

Wasa 610-modellen fra Elpex er en av verdens mest solgte rulleski. Det er en svenskprodusert ski med aluminiumsramme med bra svikt som gir en bra følelse når du går. Wasa 610-skiene er laget for deg som skal gå klassisk. Begge rulleskiene og reservedelene har veldig gunstige priser fordi Elpex har forstått hvor viktig det er å levere rimelige kvalitetsprodukter.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

Team 610  - Classic (pris 2475 kr hos Skistart.com)

En rulleski til klassisk stil som er favoritten blant eliteløperne når det gjelder diagonal gang og staking med fraspark. Gangen med Team610-modellen minner mye om klassisk langrenn, fordi den fjærende rammen gir en veldig bra følelse når du går. Skiene minner om Wasa 610 men med smalere hjul, noe som gjør den til en topp ski når man ha utviklet teknikken som løper. Elpex leverer i dag veldig rimelige rulleski, noe som har gjort dem til en storselger på markedet.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

F1 Pro - Skate (pris 2499 kr hos Skistart.com)

Elpex F1 Pro - modell er skøyte-rulleski uten sperre. Sammenliknet med den nesten helt like F1-modellen, har denne en nedsenket ramme som gjør at skiløperen kommer nærmere bakken. Tre ulike hjul er tilgjengelige til denne modellen: Light wheel (2a), Standard wheel (3a) og Longlife wheel (4a), noe som gir deg som løper bra valgfrihet.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

Evolution V -Classic (pris 3189 kr hos Skistart.com)

EV-rulleskien er laget for klassisk stil og er en nykomling i Elpex sitt sortiment. Skien har en ny type hjuloppheng som gir forbedret demping av vibrasjoner, noe som gjør skien behageligere å gå på. Dette i kombinasjon med at den minner om vanlig langrenn, er trolig det som har gjort skien til en testvinner år etter år. Rulleskien har en ramme av kompositt og enkeltrettede hjul bak. Skien er tilpasset løpere som veier opp til 75 kg. 
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

Evolution X - Classic (pris 3189 kr hos Skistart.com)

EV-rulleskien er laget for klassisk stil og er en nykomling i Elpex sitt sortiment. Skien har en ny type hjuloppheng som gir forbedret demping av vibrasjoner, noe som gjør skien behageligere å gå på. Dette i kombinasjon med at den minner om vanlig langrenn, er trolig det som har gjort skien til en testvinner år etter år. Rulleskien har en ramme av kompositt og enkeltrettede hjul bak. Skien er tilpasset løpere som veier opp til 90 kg. 
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

Marwe

620XC - Skate (Pris 3295 hos Skistart.com)

Oppdatert modell fra storselgeren 610C. Enda mer snøfölelse (snowfeel). Rammen av tre og kompositt gir en fantastisk følelse. Hjulene er veldig slitesterke og gir godt grep på våt asfalt. Du kan montere fire forskjellige hjul på den, så du kan kjøpe de hjulene som passer deg best. Du kan kjøpe flere hjul senere i takt med at du utviklet deg som løper.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

610C - Skate (pris 2995 kr hos Skistart.com)

Denne rulleskien er Marwes naturlige flaggskip og den mest solgte rulleskien gjennom alle tider. Rammen av tre og kompositt gir en fantastisk følelse. Hjulene er meget slitesterke og gir godt grep på våt asfalt. Du kan montere fire forskjellige hjul på dem, slik at du kan kjøpe de hjulene som passer deg best. Du kan kjøpe flere hjul senere i takt med at du utvikler deg som løper.
Mer informasjon og priser kommer!

700C - Classic (pris 2995 kr hos Skistart.com)

Marwes 700C modell er seriens versting og en skikkelig bra rulleski til klassisk stil. Den koster mer enn de fleste, men mange synes at den er verdt det. Kompositt og en trekjerne i rammen gir langrennsfølelse, som blir forsterket enda mer av sperrehjulet foran. Rett og slett en veldig bra rulleski!
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

700A - Classic (pris 2195 kr hos Skistart.com)
En rimelig rulleski fra Marwe til klassisk rulleski. Rammen er laget av aluminium og er litt lengre, noe som gir bra diagonal gang. 700A-modellen leveres med gummihjul med standardmotstand.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

OneWay

OneWay 11 - Classic (pris 2795 kr hos Skistart.com)

En rulleski-modell som er utviklet i samarbeid med langrennproffen Daniel Tynell. En lett ramme med en blanding av metall og karbon. Skiene passer til løpere som veier maks 80 kg. Vi anbefaler OneWay 13-modellen til tyngre løpere. 
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

OneWay 13 - Classic (pris 2995 kr hos Skistart.com)

En rulleski-modell som er utviklet i samarbeid med langrennproffen Daniel Tynell. En lett ramme med en blanding av metall og karbon. Skiene passer til løpere som veier maks 75 kg. Vi anbefaler OneWay 13-modellen til tyngre løpere. 
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

OneWay 7 - Skate (pris 1995 kr hos Skistart.com)

En rulleski laget for skøyting som passer både til nybegynnere og mer utviklede løpere. Daniel Tynell, vasaloppsvinner, går på OneWay, noe som borger for at dette er en veldig bra ski.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

 

Fischer

RC7 - Classic (pris 1995 kr hos Skistart.com)

Nå har Fischer endelig sluppet to rulleski-modeller på markedet av meget bra kvalitet. RC7 er en ski til klassisk stil som med sin helstøpte aluminiumsramme med lavt tyngdepunkt er en meget stabil ski.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.

RC9 - Classic (pris 2699 kr hos Skistart.com)

Fischers RC9 er verstingmodellen i Fischers sortiment. Rulleskien har en Air core-ramme, som gir en fantastisk demping av vibrasjoner. Aluminium-skinnene langs sidene bidrar til å gjøre dette til en meget stabil ski. Lavprofil-hjulene gjør skiene veldig lette å manøvrere og gir løperen god kontroll og presisjon i takene.
Klikk her for mer informasjon og priser hos Skistart.